Bijzondere items

Wil je een vrolijke, feestelijke en stijlvolle tafel, dan hebben wij naast de mooiste taartplateaus, (dek)schalen en etagères, ook prachtige accessoires en mooie versieringen tot onze beschikking. Al deze accessoires en versieringen kun jij bij ons huren. Indien je servies, glaswerk of bestek bij ons huurt, dan kun je voor een meerprijs decoratie huren. Voor iedere gelegenheid kunnen we zorgen voor de juiste accessoires of versieringen. Te denken valt aan o.a. vaasjes, theelichtjes, kandelaars, honeycombs, boho lampionnen, fotolijstjes en boomstamschijven.

Er bestaat zelfs een mogelijk om een Bohemian hangstoel en bohemian hangbankjes van macramé te huren, want we hebben deze bijzondere items in ons assortiment toegevoegd. Absoluut een aanrader bij bruiloften of andere bijzondere gelegenheden om bijvoorbeeld samen te genieten of nog na te borrelen. Hoe leuk is dit? Wil je alleen een hangstoel of -bankje huren bij Vintage Tafelen? Dit is absoluut geen probleem. Vaag naar de voorwaarden.

We hebben ook een goudkleurige tafelklem in ons assortiment toegevoegd. Prachtig voor overdag en sfeervol in de avond. Wil je alleen een tafelklem huren bij Vintage Tafelen? Ook dit is absoluut geen probleem.

Hoe geweldig zijn deze goudkleurige en zilveren kandelaars? We hebben ook vier ronde kandelaars van het merk Zusss. Ze hebben een diameter van ruim 25 cm. Alle kandelaars zijn los en als complete set te huur bij Vintage Tafelen.

Heb je deze kandelaars gezien? Twee vintage, messing kandelaars. De hoogte van de eerste kandelaar is 27,5 cm en de tweede is 18 cm hoog. Op de eerste kandelaar kan een iets dikker kaarsje van 5 cm. Deze kandelaars staan erg mooi bij een vintage of boho thema. Net als de theelichtjes. Ze zijn vrij klein, maar mooi te combineren met onze andere decoratie.

Wat vind je van de fleurige vaasjes van Guts en Gusto? We hebben 20 vaasjes in ons bezit en je kunt ze voor een leuke prijs huren. Uiteraard kun je deze vaasjes ook los huren.

En hoe vind je de donkere vaasjes van Guts en Gusto? Deze vaasjes passen perfect bij een feest met herfstthema of een thema met warme kleuren.
Geen donkere vaasjes, maar liever lichte vaasjes? We hebben ook de transparante vaasjes van Guts en Gusto. Ze zijn schitterend en passen perfect bij iedere gelegenheid.

Liever lichtroze vaasjes? Deze prachtige vaasjes zijn onlangs toegevoegd in onze collectie. We hebben 10 vaasjes in ons bezit. Deze vaasjes kun je ook mooi combineren met de vaasjes van Guts en Gusto.

Deze vintage, messing fotolijstjes zijn absolute pronkstukken. Ideaal voor foto’s, maar je kunt deze ook gebruiken om je tafels te nummeren. Heel chique en elegant.

Of ga je voor deze gouden lijsten? Een absolute aanrader. Heel hip & stijlvol. We hebben er zes stuks in bezit.

Deze boomstamschijven zijn erg stoer en stijlvol op een of meerdere tafels. Je kunt er bijvoorbeeld vaasjes, theelichtjes en/of iets anders op zetten. We hebben acht stuks in bezit.

We hebben ook een uitklapbare tafel in onze collectie. Ideaal om te gebruiken als buffettafel. Vraag naar onze voorwaarden.

Vintage Tafelen in Limburg: verhuur van vintage servies, glaswerk & bestek. Tafelstyling bruiloften en feestjes. 🌸