Bijzondere items

Wil je een vrolijke, feestelijke en stijlvolle tafel, dan hebben wij naast de mooiste taartplateaus, (dek)schalen en etagères, ook prachtige accessoires en mooie versieringen tot onze beschikking. Al deze accessoires en versieringen kun jij bij ons huren. Indien je servies, glaswerk of bestek bij ons huurt, dan kun je decoratie huren. Voor iedere gelegenheid kunnen we zorgen voor de juiste accessoires of versieringen. Te denken valt aan o.a. vaasjes, theelichtjes, kandelaars, honeycombs, boho lampionnen, fotolijstjes en tafelklemmen.

Er bestaat zelfs een mogelijk om een bohemian hangstoel en bohemian hangbankjes van macramé te huren, want we hebben deze bijzondere items in ons assortiment toegevoegd. Absoluut een aanrader bij bruiloften of andere bijzondere gelegenheden om bijvoorbeeld samen te genieten of nog na te borrelen. Hoe leuk is dit? Wil je alleen een hangstoel of -bankje huren bij Vintage Tafelen? Dit is absoluut geen probleem. Vaag naar de voorwaarden.

Hoe geweldig zijn deze vintage, messing kandelaars, goudkleurige kandelaars en zilveren kandelaars? Alle kandelaars zijn los en als complete set te huur bij Vintage Tafelen.

Heb je deze unieke kandelaars gezien? Twee vintage, messing kandelaars. De hoogte van de eerste kandelaar is 27,5 cm en de tweede is 18 cm hoog. Op de eerste kandelaar kan een iets dikker kaarsje van 5 cm. Deze kandelaars staan erg mooi bij een vintage of boho thema en uiteraard bij onze messing kandelaars. Net als de theelichtjes. Ze zijn zo groot als een kaarsje en mooi te combineren met onze andere messing decoratie.

Wat vind je van de fleurige vaasjes van Guts en Gusto? We hebben 20 vaasjes in ons bezit en je kunt ze voor een leuke prijs huren. Uiteraard kun je deze vaasjes ook los huren.

Liever lichte vaasjes? We hebben ook de transparante vaasjes van Guts en Gusto. Ze zijn schitterend en passen perfect bij iedere gelegenheid.

Liever lichtroze vaasjes? Deze prachtige vaasjes zijn onlangs toegevoegd in onze collectie. We hebben 12 vaasjes in ons bezit. Deze vaasjes kun je ook mooi combineren met de andere vaasjes.

Deze turquoise vaasjes zijn prachtig. Deze set bestaat uit zeven stuks met verschillende hoogtes. Deze vaasjes worden als complete set verhuurd.

En hoe vind je de donkere vaasjes van Guts en Gusto? Deze vaasjes passen perfect bij een feest met een thema met warme kleuren. Of wil je toch liever fleurige vaasjes? Ook deze vaasjes zijn leuk te combineren met andere vaasjes.

We hebben ook nog mooie theelichtjes in onze collectie. Je kunt kiezen voor de fleurige theelichtjes, die overigens ook toegevoegd worden in ons high tea pakket, de lichtbruine/ nude kleurige vaasjes of de roze theelichtjes in verschillende tinten. Heel erg mooi en stijlvol voor op de tafel(s).

We hebben sinds kort deze fleurige theelichtjes in de collectie toegevoegd. Leuk om ze te mixen met elkaar en met de andere theelichtjes uit onze collectie.

We hebben ook een prachtige, messing vaas met parelmoer in onze collectie toegevoegd. Echt een pareltje en een mooie toevoeging voor op de tafel. De afmeting is 8 cm breed en 27,5 cm hoog.

Deze vintage, messing fotolijstjes zijn absolute pronkstukken. Ideaal voor foto’s, maar je kunt deze ook gebruiken om je tafels te nummeren. Heel chique en elegant.

Of ga je voor deze gouden lijsten? Een absolute aanrader. Heel hip & stijlvol. We hebben er zes stuks in bezit.

Bruidsparen opgelet! We hebben zelfs een aantal prachtige ringendoosjes in onze collectie. Naast twee hippe ringendoosjes, hebben we ook een vintage ringendoosje te huur.