Bijzondere items

Wil je een vrolijke, feestelijke en stijlvolle tafel, dan hebben wij naast het servies, ook prachtige accessoires en mooie versieringen tot onze beschikking. Al deze accessoires en versieringen zijn te huur bij Vintage Tafelen. Te denken valt aan vaasjes, theelichtjes, kandelaars, honeycombs, boho lampionnen, fotolijstjes en tafelklemmen.

Er bestaat zelfs een mogelijk om een bohemian hangstoel en bohemian hangbankjes van macramé te huren, want we hebben deze bijzondere items in ons assortiment toegevoegd. Absoluut een aanrader bij bruiloften of andere bijzondere gelegenheden om bijvoorbeeld samen te genieten of nog na te borrelen.

We hebben zelfs een Instax Mini te huur. Leuk hè? Alles voor het perfecte feestje.

Hoe geweldig zijn deze messing kandelaars, goudkleurige kandelaars, zilverkleurige kandelaars en de zwarte kandelaars? En wat vind je van die gekleurde, glazen kandelaars? Alle kandelaars zijn los en als complete set te huur bij Vintage Tafelen.

Wat vind je van de fleurige vaasjes van Guts en Gusto? Ze zijn ongeveer 10 cm hoog. We hebben twintig vaasjes in ons bezit en je kunt ze voor een leuke prijs huren. Uiteraard kun je deze vaasjes ook los huren.
Wat vind je van de fleurige vaasjes van Guts en Gusto? Ze zijn ongeveer 10 cm hoog. We hebben twintig vaasjes in ons bezit en je kunt ze voor een leuke prijs huren. Uiteraard kun je deze vaasjes ook los huren.

Liever lichte vaasjes? We hebben ook de transparante vaasjes van Guts en Gusto. Ze zijn ongeveer 13 cm hoog. Ze zijn schitterend en passen perfect bij iedere gelegenheid.

Liever lichtroze vaasjes? Deze prachtige vaasjes zijn onlangs toegevoegd in onze collectie. Ze zijn ongeveer 11 cm hoog. We hebben twaalf vaasjes in ons bezit. Deze vaasjes kun je ook mooi combineren met de andere vaasjes.

Deze turquoise vaasjes zijn prachtig. Deze set bestaat uit zeven stuks met verschillende hoogtes. Deze vaasjes worden als complete set verhuurd.

En hoe vind je de donkere en fleurige vaasjes van Guts en Gusto? Ze zijn ongeveer 13 cm hoog. Deze vaasjes passen perfect bij een feest met een thema en zijn leuk te combineren met andere vaasjes.

We hebben zelfs nog iets grotere en bredere vaasjes van 16,5 cm hoog. Ze staan prachtig op iedere tafel.

We hebben ook nog mooie theelichtjes in onze collectie. Je kunt kiezen voor de fleurige theelichtjes, die overigens ook toegevoegd worden in ons high tea pakket, de lichtbruine/ nude kleurige vaasjes of de roze theelichtjes in verschillende tinten. Heel erg mooi en stijlvol voor op de tafel(s).

We hebben sinds kort deze fleurige theelichtjes in de collectie toegevoegd. Leuk om ze te mixen met elkaar en met de andere theelichtjes uit onze collectie.

We hebben ook een prachtige, messing vaas met parelmoer in onze collectie toegevoegd. Echt een pareltje en een mooie toevoeging voor op de tafel. De afmeting is 8 cm breed en 27,5 cm hoog.

Deze vintage, messing fotolijstjes zijn absolute pronkstukken. Ideaal voor foto’s, maar je kunt deze ook gebruiken om je tafels te nummeren. Heel chique en elegant.

Of ga je voor deze gouden lijsten? Heel hip & stijlvol. We hebben er zes stuks in bezit.

Bruidsparen opgelet! We hebben zelfs een aantal prachtige ringendoosjes in onze collectie. Naast twee hippe ringendoosjes, hebben we ook een vintage ringendoosje te huur.

Je kunt bij Vintage Tafelen deze zwarte Instax Mini huren. Dit fototoestel is makkelijk te bedienen en een aanrader voor elk feestje. Binnen twee minuten heb je al een foto in handen. Ideaal voor feesten en bruiloften. De Instax Mini is voor een leuke prijs te huur. Vraag naar de voorwaarden.