De Sprankelende Trouwambtenaar


TROUWEN, WERKWIJZE & TARIEF

Zijn jullie op zoek naar een lieve en sprankelende trouwambtenaar, die jullie liefdesverhaal met veel liefde, een vleugje romantiek, humor en creativiteit vertelt, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik zorg ervoor dat jullie op jullie mooiste dag gaan sprankelen! En uiteraard zorg ik voor veel en veel meer…

Natuurlijk wil ik jullie trouwen! Om er zeker van te zijn of ik bij jullie pas en of jullie ook bij mij passen, vindt er eerst een kennismaking plaats. En hebben we een klik, dan gaan we er helemaal voor.

Alle voorbereidingen worden met veel liefde en zorg getroffen, zodat er op de dag zelf een sprankelende trouwceremonie kan plaatsvinden. Ik neem jullie uiteraard mee in alle voorbereidingen. Om ervoor te zorgen dat jullie trouwceremonie prachtig wordt, zorg ik voor een professionele geluidsinstallatie, een mooie spreektafel en benodigde aktes. Hebben jullie nog jonge kinderen, dan zorg ik voor leuke kinderaktes.

Renewal of the vows, oftewel trouwbelofte vernieuwen, is helemaal hip. Het vernieuwen van een trouwbelofte is een speciale aangelegenheid voor jullie samen. Of jullie nu één jaar of 25 jaar getrouwd zijn, het kan allemaal. Het is een verbintenis om te koesteren. Laten we de liefde vieren, teruggaan in de tijd, samen herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen toevoegen tijdens jullie hervernieuwingsceremonie. Ik maak er in ieder geval een magische en sprankelende ceremonie van.

Laatste wens trouwceremonie Ceremonieel trouwen tijdens ziekte. Kan dat? Natuurlijk kunnen jullie zelfs in dit stadium jullie liefde bezegelen. Ik weet als geen ander hoe het is om dierbaren te zien vechten en te verliezen tijdens betekenisvolle momenten van het leven. En vooral het laatste niet gezegd te hebben. Laten we samen in een intieme setting een bijzonder mooie ceremonie organiseren. Waar jullie deze ook wensen. De ceremonie kan in een ziekenhuis, een hospice of op een andere plek plaatsvinden. Laten we vooral geen tijd verliezen. Ik ben voor jullie beschikbaar. Ik zorg voor licht en liefde in jullie onvergetelijk moment oftewel de sprankeling in dit moment.


Trouwen op een unieke locatie of in het buitenland? Er is veel meer mogelijk dan dat jullie denken. Trouwen kan zelfs in het bos, aan het water of op jullie speciale plekje. Ik sta overal voor open, maar laten we vooral samen kijken wat mogelijk is en wat past bij jullie.

Willen jullie mij als zelfstandig trouwambtenaar? Indien er sprake is van ceremonieel trouwen, dan kunnen aanvragen op ieder gewenst moment ingediend worden. Indien er een officiële benoeming of beëdiging nodig is, is het wenselijk om de aanvraag tijdig, vijf maanden voor de bruiloft, in te dienen.

Hebben jullie hulp nodig bij het organiseren van de bruiloft? Inmiddels heb ik via Vintage Tafelen een groot netwerk opgebouwd. Ik kan een aantal bijzondere bedrijven aanbevelen en/of benaderen voor jullie. Van bruidsbloemen tot bruidsjurk. Als jullie de wensen doorgeven, dan kijk ik naar de mogelijkheden.

Wie ik ben? Ik ben Claudia Cuijpers. Drie jaar geleden heb ik de sprong gewaagd met Bram en hebben we elkaar in een kleine setting het ’ja-woord’ gegeven. Samen hebben we een ontzettend lieve zoon van 9 jaar. Ik ben niet alleen trouwambtenaar, maar ik ben ook werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Ik sta al ruim 19 jaar voor de klas te ’speechen’. Daarnaast run ik een geweldig bedrijf, namelijk Vintage Tafelen. Ik geniet van ieder moment en vier het leven. En laat ik nu net de mooiste dag met jullie samen willen vieren. Ik ga in ieder geval met heel mijn hart voor jullie aan de slag. Als je meer wilt weten, neem gerust contact met me op.

WERKWIJZE DE SPRANKELENDE TROUWAMBTENAAR

Zijn jullie nieuwsgierig naar mij geworden en jullie willen kennismaken? Dan maken we snel een afspraak om met elkaar kennis te maken. Dit kan bij jullie thuis, op een andere locatie of, indien afstand een rol speelt, via een online meeting. Een kennismaking is bedoeld om samen te kijken of er een klik is. Is de klik er en voelen jullie dat ik de juiste persoon ben om jullie te trouwen, dan vindt er een vervolggesprek plaats. Ik kom gezellig naar jullie toe. Tijdens het vervolggesprek wil ik graag alles horen over jullie liefdesverhaal en het pad dat jullie samen afgelegd hebben. Laten we samen lachen, huilen of proosten op alle bijzondere momenten in jullie leven. Uiteraard bespreken we dan ook jullie wensen & dromen om er een mooie en sprankelende trouwceremonie van te maken.

Na het vervolggesprek ga ik aan de slag met de voorbereidingen van jullie trouwceremonie. Ik benader familie en vrienden, ga in gesprek met de ceremoniemeester, regel praktische zaken en zet jullie liefdesverhaal op papier. Tussentijds houden we contact en uiteraard neem ik jullie mee in alle voorbereidingen.

Een aantal weken voor jullie bruiloft neem ik samen met jullie de ceremonie door om na te gaan of alle wensen meegenomen zijn. En op de dag van de bruiloft ben ik ruim een uur van te voren op de trouwlocatie aanwezig. Zijn er nog last minute aanpassingen nodig, dan kan ik deze nog voor jullie regelen. Alles voor een mooie en sprankelende trouwceremonie.

WERKWIJZE LAATSTE WENS TROUWCEREMONIE

Jullie willen graag ceremonieel trouwen, maar jullie mogelijkheden zijn wegens ziekte beperkt. Dit is allemaal al heel erg verdrietig voor jullie, maar ik wil er alles aan doen om voor jullie een mooie trouwceremonie te organiseren. Indien er geen tijd te verliezen is, gaan we zo snel mogelijk in gesprek. Graag bespreek ik met jou of jullie de wensen en ook jullie liefdesavontuur, zodat we zo snel mogelijk een trouwceremonie kunnen organiseren. Ik ben ervan bewust dat het tijdsbestek kort is en dat ik weinig tijd tot mijn beschikking heb om alles te organiseren. Als er sprake is van een kleine, intieme setting dan zijn er niet veel voorbereidingen nodig. Ik ga onmiddellijk aan de slag met jullie liefdesverhaal en regel alle praktische zaken. De trouwceremonie kan vrij snel plaatsvinden en zal, waarschijnlijk gezien de situatie, korter van duur zijn. Indien jullie in een grotere setting een trouwceremonie willen organiseren, dan kunnen we samen kijken naar jullie wensen, behoeften en het tijdsbestek. Misschien is het mogelijk om gezinsleden, familieleden of vrienden bij de trouwceremonie te betrekken. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden, zodat de laatste wens trouwceremonie ook voor jullie op een mooie manier in vervulling kan gaan.

TARIEF TROUWCEREMONIE

Een sprankelende trouwceremonie betreffende ceremonieel trouwen € 499,- 🤍 inclusief reiskosten* 🤍 inclusief trouwceremonie op maat 🤍 inclusief professionele geluidsinstallatie 🤍 inclusief map met trouwakte 🤍 inclusief trouwceremonie met spreektafel

Een sprankelende trouwceremonie betreffende wettelijk trouwen € 499,- 🤍 inclusief reiskosten* 🤍 inclusief trouwceremonie op maat 🤍 inclusief professionele geluidsinstallatie 🤍 inclusief map met trouwakte 🤍 inclusief trouwceremonie met spreektafel 🤍 exclusief trouwleges en extra kosten van benodigde documenten

Een LAATSTE WENS trouwceremonie betreffende ceremonieel trouwen v.a € 195,- tot € 499,- Prijs is afhankelijk van de hoeveelheid voorbereidingstijd die plaatsvindt. De laatste wens trouwceremonie wordt enkel georganiseerd voor ernstig zieke/ terminale personen. Een laatste wens trouwceremonie kan binnen een week geregeld worden. Een laatste wens trouwceremonie kan op ieder gewenste locatie, zoals thuis, in een prachtige omgeving, in het ziekenhuis of hospice, plaatsvinden. 

* In een straal van 150 km. Vraag naar de voorwaarden.