De Sprankelende Trouwambtenaar

Hoe leuk is dit? Inmiddels ben ik zelfstandig trouwambtenaar geworden. En zijn jullie op zoek naar een lieve en sprankelende trouwambtenaar, die jullie liefdesverhaal met veel liefde, een vleugje romantiek, humor en creativiteit vertelt, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Natuurlijk wil ik jullie trouwen of jullie trouwbelofte vernieuwen! Om er zeker van te zijn of ik bij jullie pas en of jullie ook bij mij passen, vindt er eerst een kennismaking plaats. Hebben we een klik, dan gaan we er helemaal voor.

Alle voorbereidingen worden met veel liefde en zorg getroffen, zodat er op de dag zelf een sprankelende ceremonie kan plaatsvinden. Ik neem jullie uiteraard mee in alle voorbereidingen.

Trouwen op een unieke locatie of in het buitenland? Er is veel meer mogelijk dan dat jullie denken. Trouwen kan zelfs in het bos, aan het water of op jullie speciale plekje. Ik sta overal voor open, maar laten we vooral samen kijken wat mogelijk is en wat past bij jullie.

Om ervoor te zorgen dat jullie ceremonie prachtig wordt, zorg ik voor een goede geluidsinstallatie met of zonder stroomtoevoer, een trouwkatheder en benodigde aktes. Hebben jullie nog jonge kinderen, dan zorg ik voor de kinderaktes.

Wie ik ben? Ik ben Claudia Cuijpers. Drie jaar geleden heb ik de sprong gewaagd met Bram en hebben we elkaar in een kleine setting het ’ja-woord’ gegeven. Samen hebben we een ontzettend lieve zoon van 8 jaar. Ik ben niet alleen trouwambtenaar, maar ik ben ook werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Ik sta al ruim 18 jaar voor de klas te ’speechen’. Daarnaast run ik een eigen bedrijf, namelijk Vintage Tafelen. Ik geniet van ieder moment en vier het leven. En laat ik nu net de mooiste dag met jullie samen willen vieren. Ik ga in ieder geval met heel mijn hart voor jullie aan de slag. Als je meer wilt weten, neem gerust contact met me op. ❤️

Willen jullie mij als zelfstandig trouwambtenaar? Indien er sprake is van ceremonieel trouwen, dan kunnen aanvragen op ieder gewenst moment ingediend worden. Indien er een officiële benoeming of beëdiging nodig is, is het wenselijk om de aanvraag tijdig, vier tot vijf maanden voor de bruiloft, in te dienen.