Trouwambtenaar

Hoe leuk is dit? Inmiddels ben ik een zelfstandige trouwambtenaar geworden. Zijn jullie op zoek naar een lieve, zelfstandige trouwambtenaar die jullie verhaal met veel liefde, een vleugje romantiek en creativiteit vertelt, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Natuurlijk wil ik jullie trouwen! Om er zeker van te zijn of ik bij jullie pas en of jullie ook bij mij passen, vindt er eerst een kennismaking plaats. Hebben we een klik, dan gaan we er helemaal voor.

Alle voorbereiden worden met veel liefde en zorg getroffen, zodat er op de dag zelf een prachtige ceremonie kan plaatsvinden. Ik neem jullie uiteraard mee in alle voorbereidingen.

Trouwen op een unieke locatie of in het buitenland? Ik sta overal voor open. Laten we samen kijken wat mogelijk is.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met me op!