De Sprankelende Trouwambtenaar


TROUWEN, WERKWIJZE & TARIEF

Zijn jullie op zoek naar een leuke en lieve trouwambtenaar, die jullie liefdesverhaal met veel liefde, een vleugje romantiek, humor en creativiteit vertelt, dan ben je bij mij aan het goede adres. Hoe heerlijk is het om samen met jullie vrienden en familieleden te genieten van jullie liefdesverhaal. Samen wegdromen, samen lachen en, als het moment erom vraagt, samen een traantje wegpinken bij jullie verhaal. En dat niet alleen. Ik zorg ervoor dat jullie op jullie mooiste dag gaan sprankelen. Ik ga er een mooie trouwceremonie van maken. Het wordt een dag om nooit te vergeten…

Natuurlijk wil ik jullie trouwen! Om er zeker van te zijn of ik bij jullie pas en of jullie ook bij mij passen, vindt er eerst een kennismaking plaats. En hebben we een klik, dan gaan we er helemaal voor.

Alle voorbereidingen worden met veel liefde en zorg getroffen, zodat er op de dag zelf een sprankelende trouwceremonie kan plaatsvinden. Ik neem jullie uiteraard mee in alle voorbereidingen. Om ervoor te zorgen dat jullie trouwceremonie prachtig wordt, zorg ik voor een professionele geluidsinstallatie, een mooie spreektafel en benodigde aktes. Hebben jullie nog jonge kinderen, dan zorg ik voor leuke kinderaktes.

Renewal of the vows
Jullie trouwbelofte vernieuwen is helemaal hip. Het vernieuwen van een trouwbelofte is een speciale aangelegenheid voor jullie samen. Of jullie nu één jaar of 25 jaar getrouwd zijn, het kan allemaal. Het is een verbintenis om te koesteren. Laten we de liefde vieren, teruggaan in de tijd, samen herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen toevoegen tijdens jullie hervernieuwingsceremonie. Ik maak er in ieder geval een sprankelende ceremonie van.

Trouwceremonie met live-muziek
Hoe leuk is dit? Als trouwambtenaar kan ik jullie een geweldig en uniek concept aanbieden. Muziek is onmisbaar op een trouwceremonie. En hoe geweldig is het dat jullie liefdesliedjes live voor jullie gespeeld en gezongen worden. Mijn partner Bram Elders is een veelgevraagde muzikant en tevens bandlid van Hillstone. Hij zorgt op jullie bruiloft voor akoestische gitaarmuziek en zang. En als sprankelend duo zorgen wij voor een sprankelende & muzikale trouwceremonie. Willen jullie een live-opname beluisteren, dan is mogelijk. Meer weten? Neem gerust contact met me op.

Laatste wens trouwceremonie
Ceremonieel trouwen tijdens ziekte. Kan dat? Natuurlijk kunnen jullie zelfs in dit stadium jullie liefde bezegelen. Ik weet als geen ander hoe het is om dierbaren te zien vechten en te verliezen tijdens betekenisvolle momenten van het leven. En vooral het laatste niet gezegd te hebben. Laten we samen in een intieme setting een bijzonder mooie ceremonie organiseren. Waar jullie deze ook wensen. De ceremonie kan in een ziekenhuis, een hospice of op een andere plek plaatsvinden. Laten we vooral geen tijd verliezen. Ik ben voor jullie beschikbaar. Ik zorg voor licht en liefde in jullie onvergetelijk moment oftewel de sprankeling in dit moment.

Trouwen op een unieke locatie of in het buitenland
Er is veel meer mogelijk dan dat jullie denken. Trouwen kan zelfs in het bos, aan het water of op jullie speciale plekje. Ik sta overal voor open, maar laten we vooral samen kijken wat mogelijk is en wat past bij jullie.

Willen jullie mij als zelfstandig trouwambtenaar?
Indien er sprake is van ceremonieel trouwen, dan kunnen aanvragen op ieder gewenst moment ingediend worden. Indien er een officiële benoeming of beëdiging nodig is, is het wenselijk om de aanvraag tijdig, vijf maanden voor de bruiloft, in te dienen.

Even voorstellen
Ik ben Claudia Cuijpers. Vier jaar geleden heb ik de sprong gewaagd met Bram en hebben we elkaar in een kleine setting het ’ja-woord’ gegeven. Samen hebben we een ontzettend lieve zoon van 9 jaar. Ik ben niet alleen trouwambtenaar, maar ik ben ook werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Ik sta nu al 20 jaar voor de klas te ’speechen’. Daarnaast run ik een ontzettend leuk bedrijf, namelijk Vintage Tafelen.

Ik ga het leven met veel positiviteit tegenmoet. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Ik geniet van ieder moment en vier het leven. En laat ik nu net de mooiste dag met jullie samen willen vieren. Ik ga in ieder geval met heel mijn hart voor jullie aan de slag. Als jullie meer willen weten, neem gerust contact met me op.

WERKWIJZE DE SPRANKELENDE TROUWAMBTENAAR

Zijn jullie nieuwsgierig naar mij geworden en jullie willen kennismaken? Dan maken we snel een afspraak om met elkaar kennis te maken. Dit kan bij jullie thuis, op een andere locatie of, indien afstand een rol speelt, via een online meeting. Een kennismaking is bedoeld om samen te kijken of er een klik is. Is de klik er en voelen jullie dat ik de juiste persoon ben om jullie te trouwen, dan vindt er een vervolggesprek plaats. Ik kom gezellig naar jullie toe. Tijdens het vervolggesprek wil ik graag alles horen over jullie liefdesverhaal en het pad dat jullie samen afgelegd hebben. Laten we samen lachen, huilen of proosten op alle bijzondere momenten in jullie leven. Uiteraard bespreken we dan ook jullie wensen & dromen om er een mooie en sprankelende trouwceremonie van te maken.

Na het vervolggesprek ga ik aan de slag met de voorbereidingen van jullie trouwceremonie. Ik benader familie en vrienden, ga in gesprek met de ceremoniemeester, regel praktische zaken en zet jullie liefdesverhaal op papier. Tussentijds houden we contact en uiteraard neem ik jullie mee in alle voorbereidingen.

Een aantal weken voor jullie bruiloft neem ik samen met jullie de ceremonie door om na te gaan of alle wensen meegenomen zijn. En op de dag van de bruiloft ben ik ruim een uur van te voren op de trouwlocatie aanwezig. Zijn er nog last minute aanpassingen nodig, dan kan ik deze nog voor jullie regelen. Alles voor een mooie en sprankelende trouwceremonie.

WERKWIJZE LAATSTE WENS TROUWCEREMONIE

Jullie willen graag ceremonieel trouwen, maar jullie mogelijkheden zijn wegens ziekte beperkt. Dit is allemaal al heel erg verdrietig voor jullie, maar ik wil er alles aan doen om voor jullie een mooie trouwceremonie te organiseren. Indien er geen tijd te verliezen is, gaan we zo snel mogelijk in gesprek. Graag bespreek ik met jou of jullie de wensen en ook jullie liefdesavontuur, zodat we zo snel mogelijk een trouwceremonie kunnen organiseren. Ik ben ervan bewust dat het tijdsbestek kort is en dat ik weinig tijd tot mijn beschikking heb om alles te organiseren. Als er sprake is van een kleine, intieme setting dan zijn er niet veel voorbereidingen nodig. Ik ga onmiddellijk aan de slag met jullie liefdesverhaal en regel alle praktische zaken. De trouwceremonie kan vrij snel plaatsvinden en zal, waarschijnlijk gezien de situatie, korter van duur zijn. Indien jullie in een grotere setting een trouwceremonie willen organiseren, dan kunnen we samen kijken naar jullie wensen, behoeften en het tijdsbestek. Misschien is het mogelijk om gezinsleden, familieleden of vrienden bij de trouwceremonie te betrekken. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden, zodat de laatste wens trouwceremonie ook voor jullie op een mooie manier in vervulling kan gaan.

TARIEF TROUWCEREMONIE

Een sprankelende trouwceremonie betreffende ceremonieel trouwen € 549,- 🤍 inclusief reiskosten* 🤍 inclusief trouwceremonie op maat 🤍 inclusief professionele geluidsinstallatie 🤍 inclusief map met trouwakte 🤍 inclusief trouwceremonie met spreektafel

Een sprankelende trouwceremonie betreffende wettelijk trouwen € 549,- 🤍 inclusief reiskosten* 🤍 inclusief trouwceremonie op maat 🤍 inclusief professionele geluidsinstallatie 🤍 inclusief map met trouwakte 🤍 inclusief trouwceremonie met spreektafel 🤍 exclusief trouwleges en extra kosten van benodigde documenten

Een sprankelende trouwceremonie met live-muziek € 895,- 🤍 inclusief reiskosten* 🤍 inclusief trouwceremonie op maat 🤍 inclusief professionele geluidsinstallatie 🤍 inclusief map met trouwakte 🤍 inclusief trouwceremonie met spreektafel 🤍 exclusief trouwleges en extra kosten van benodigde documenten 🤍 live-muziek verzorgd door getalenteerde muzikant🤍 Iive-muziek verzorgd op akoestische gitaar 🤍 drie tot vier zelfgekozen nummers in overleg met bruidspaar

Een LAATSTE WENS trouwceremonie betreffende ceremonieel trouwen v.a € 249,- tot € 549,- Prijs is afhankelijk van de hoeveelheid voorbereidingstijd die plaatsvindt. De laatste wens trouwceremonie wordt enkel georganiseerd voor ernstig zieke/ terminale personen. Een laatste wens trouwceremonie kan binnen een week geregeld worden. Een laatste wens trouwceremonie kan op ieder gewenste locatie, zoals thuis, in een prachtige omgeving, in het ziekenhuis of hospice, plaatsvinden. 

* In een straal van 150 km. Vraag naar de voorwaarden.