Bestek

Naast vintage servies en glaswerk kun je bij ons prachtig bestek huren. Je kunt kiezen voor een vintage verzameling van diverse merken als o.a. Gero, WMF en Windsor. Oftewel onze mix en match. De zilverkleurige vintage vorken, vintage messen en vintage lepels van deze merken worden samen voor een zeer aantrekkelijke huurprijs aangeboden. Ideaal voor kleine en grote groepen.

Op zoek naar iets exclusievers? Het is ook mogelijk om zilverkleurig bestek van de merken Sambonet, Villeroy & Boch, Gero, Olympia of SBS Solingen te huren. Deze sets zijn onlangs nieuw aangeschaft. Grote groep? Deze merken kun je gerust mixen en matchen met elkaar. Door de klassieke en tijdloze uitstraling past het bestek mooi bij elkaar.

Ga je liever voor goudkleurig bestek? Wij hebben een schitterende collectie goudkleurig bestek van hoogwaardig kwaliteit voor 30 personen in bezit. Erg stijlvol en feestelijk. Absoluut een aanrader! Ga je liever voor stijlvol en stoer? We hebben voor de liefhebber zelfs een kleine collectie zwart bestek voor16 personen in ons bezit.

Toch nog iets exclusievers huren? Dat kan. We hebben een kleine collectie bestek met een goud verguld detail voor 12 personen in bezit. Daarnaast hebben we een mooie collectie Italiaans verzilverd bestek voor 30 personen in bezit. Prachtig voor overdag of bij het diner.


Vintage Tafelen in Limburg: verhuur van vintage servies, glaswerk & bestek. Tafelstyling bruiloften en feestjes. 🌸