Bestek

Naast vintage servies en glaswerk kun je bij ons prachtig bestek huren. Je kunt kiezen voor een vintage verzameling van diverse merken als o.a. Gero, WMF en Windsor. Oftewel het vintage mix en match bestek. De zilverkleurige vintage vorken, vintage messen en vintage lepels van deze merken worden samen voor een zeer aantrekkelijke huurprijs aangeboden. Ideaal voor kleine en grote groepen.

Op zoek naar iets exclusievers? Het is ook mogelijk om zilverkleurig bestek van de merken Sambonet, Villeroy & Boch en Olympia te huren. Deze sets worden als mix en match bestek aangeboden. Door de klassieke en tijdloze uitstraling past het bestek mooi bij elkaar.

De vintage sets van SBS Solingen zijn prachtig in details. En zijn verkrijgbaar voor 12 tot 24 personen. Een echte aanrader!

Ga je liever voor goudkleurig bestek? Wij hebben een nieuwe collectie goudkleurig, glanzend bestek van hoogwaardig kwaliteit voor 35 personen in bezit. Erg stijlvol en feestelijk. Absoluut een aanrader en zeer gevraagd voor bruiloften. Daarnaast hebben we ook een collectie goudkleurig, mat bestek voor meer dan 100 personen in bezit. Net zo mooi. Dit bestek wordt voor een zeer aantrekkelijke huurprijs aangeboden.

Toch nog iets exclusievers huren? Dat kan. We hebben een kleine collectie bestek met een goud verguld detail voor 12 personen in bezit. Daarnaast hebben we een mooie collectie Italiaans verzilverd bestek voor 30 personen in bezit. Prachtig voor overdag of bij het diner.

We hebben speciaal voor bruiloften en feestelijke events een zeer exclusieve set taartmes en taartschep in onze collectie toegevoegd. We hebben de taartmes en taartschep in goud en zilver.