Werkwijze

Wat fijn dat je artikelen bij Vintage Tafelen wilt huren en/of ons wilt inhuren om de tafel(s) te stylen. We hebben veel servies in onze collectie, dus ook voor grotere groepen kunnen we het servies aanbieden. Houd er wel rekening mee dat we het prachtige servies moeten mixen & matchen. Indien je ervoor kiest om de tafel(s) door ons te laten stylen, dan zullen we uw wensen, opties en prijs met je bespreken.

Hoe huur je het servies, glaswerk of bestek uit onze collectie? Je maakt aan ons kenbaar welke en natuurlijk ook het aantal artikelen je wilt huren. Vervolgens geef je de datum door en bekijken wij of het mogelijk is om de artikelen te huren. Het servies mag je drie dagen tijdelijk in bezit hebben om vervolgens weer schoon en onbeschadigd te retourneren. Lukt het niet om het servies te reinigen, dan zorgen wij voor een meerprijs dat het servies weer schoon wordt.

Alvorens ondertekenen we een huurovereenkomst en Algemene Voorwaarden van Vintage Tafelen. Daarnaast vragen we een aanbetaling, tenzij anders is afgesproken.

Wat als een of meerdere artikelen zijn beschadigd? We zijn erg trots en zuinig op onze collectie. We hopen dat onze klanten onze collectie waarderen en, net als wij, er zuinig mee omgaan. Uit ervaring weten we dat, bij normaal gebruik, er niks mee kan gebeuren. Maar natuurlijk kan er altijd iets kapot gaan, vandaar dat we een prijslijst bij schade of verlies toevoegen bij de huurovereenkomst en Algemene Voorwaarden.

Ons afhaaladres is in Roermond. Indien je wenst om de artikelen door ons te laten bezorgen, zullen wij een reiskostenvergoeding per kilometer in rekening brengen. Levering in Roermond is gratis. Vraag naar onze voorwaarden.

Servies huren bij Vintage Tafelen in Limburg. Tafelstyling bruiloften en feestjes. 🌸