Werkwijze verhuur & styling

Wat fijn dat je items bij Vintage Tafelen wilt huren of ons wilt inhuren voor de tafelstyling en/of bloemstyling. We hebben veel servies in onze collectie, dus ook voor grotere groepen kunnen we het servies aanbieden. Indien je ervoor kiest om de tafel(s) door ons te laten stylen of de bloemen door ons te verzorgen, dan zullen we je wensen, opties en prijs met je bespreken.

Hoe huur je het servies, glaswerk of bestek uit onze collectie?
Je maakt aan ons kenbaar welke en natuurlijk ook het aantal artikelen je wilt huren. Vervolgens geef je de datum door en bekijken wij of het mogelijk is om de artikelen te huren. Het servies mag je drie dagen tijdelijk in bezit hebben om vervolgens weer schoon en onbeschadigd te retourneren. Lukt het niet om het servies te reinigen, dan zorgen wij voor een meerprijs dat het servies weer schoon wordt. Handig om te weten is dat het vintage servies altijd met de hand gereinigd moet worden. Glaswerk kan gerust in de afwasmachine. Wij brengen u op de hoogte van onze afwasvoorschriften.

Alvorens ondertekenen we een huurovereenkomst en Algemene Voorwaarden van Vintage Tafelen. Daarnaast vragen we een aanbetaling, tenzij anders is afgesproken. Wellicht fijn om alvorens kennis te nemen van het volgende. Bepaalde vervoersmiddelen zijn uitgesloten, evenals vervoer naar het buitenland en onderverhuur. De huurgoederen dienen te allen tijde op een veilige plek opgeborgen te worden.

Wat als een of meerdere artikelen zijn beschadigd?
We zijn erg trots en zuinig op onze collectie. We hopen dat onze klanten onze collectie waarderen en er ook zuinig mee omgaan. Uit ervaring weten we dat, bij normaal gebruik, er niks mee kan gebeuren. Maar natuurlijk kan er altijd iets kapot gaan, vandaar dat we een prijslijst bij schade en verlies toevoegen bij de huurovereenkomst en Algemene Voorwaarden. Wij adviseren onze klanten om hiervoor altijd een reservebedrag te reserveren.

Ons afhaaladres is in ROERMOND. Indien je wenst om de artikelen door ons te laten bezorgen, zullen wij een reiskostenvergoeding van € 0,60 per gemaakte kilometer in rekening brengen. Deze reiskostenvergoeding bestaat uit brandstofkosten en tarief reistijd. Vraag naar onze voorwaarden.

We hanteren geen kantooruren. We werken enkel op afspraak, aangezien we regelmatig op locatie werken.