Vintage Tafelen was erbij

Regelmatig verzorgen we de styling van een feestelijke tafel. Vintage Tafelen pakt dan natuurlijk uit met mooi servies. Bij een feestelijke gelegenheid mag de aankleding van een mooie tafel niet ontbreken. We zorgen voor gepaste versiering, prachtige bloemen en leuke accessoires, zodat de tafel er feestelijk uitziet. Hieronder kun je een aantal interessante projecten van Vintage Tafelen bekijken.

Vintage Tafelen verzorgde op zondag 3 februari 2019 de styling van een high tea in brasserie Friends te Bunde. De tafel werd gedekt naar de wensen van brasserie Friends & de gasten. Niet alleen de gasten hebben genoten, maar wij natuurlijk ook!

Vintage Tafelen verzorgde op zaterdag 9 februari 2019 de styling van een klein buffet met Limburgse vlaaien. Vintage Tafelen zorgde, naast de prachtige gebakbordjes, goudkleurig bestek, taartscheppen en taartschalen, ook voor de prachtige decoratie. Heel eenvoudig, maar wel erg leuk voor een klein huiskamerbuffet.

Feestje? Vintage Tafelen was er op 31 maart 2019 bij. Vintage Tafelen mocht voor deze speciale gelegenheid de styling van deze hippe high tea voor acht personen verzorgen. Het was een feestelijke high tea met bubbels wel te verstaan. Vintage Tafelen noemt dit een bubble high tea. Aan alles werd gedacht om er mooie & sprankelende tafel van te maken. Kijk maar eens naar het prachtige servies, de mooie, vintage champagneglazen en de kleine vaasjes met bloemetjes. In ieder geval genoten wij van deze mooi gedekte tafel.

Op 24 augustus 2019 stond Vintage Tafelen samen met andere, hippe bedrijven op The Local Market in Beegden. In onze stand kon je items van ons verhuurbedrijf aanschouwen, maar daarnaast boden wij, uitsluitend voor deze Local Market, een kleine collectie aan voor de liefhebber. Onze stand had veel exposure. Mensen waren erg enthousiast over ons concept en velen namen onze mooie visitekaartjes en flyers mee naar huis.

Op 21 september 2019 was Vintage Tafelen op locatie met een ‘zoete tafel’ oftewel ‘sweet table’. Onze prachtige, vintage schalen schitterden op deze tafel. Niet alleen de gasten genoten van alle zoetigheden, maar ook Vintage Tafelen genoot van deze feestelijke tafel.

Vintage Tafelen is vanaf oktober 2019 een samenwerkingsverband aangegaan met Cuijpers Advocatuur. De cliënten drinken hun koffie of thee uit deze prachtige vintage kopjes. Deze bijzondere sets zijn speciaal voor Cuijpers Advocatuur geselecteerd.

Feestje? Op zaterdag 14 december 2019 verhuurde Vintage Tafelen vintage servies aan een groot bedrijf. Tevens verzorgde Vintage Tafelen de tafelstyling. We zorgden voor prachtige borden, kop en schotels, thee/koffiepotten, zilver- en goudkleurig bestek, mooie etagères, unieke taartplateaus, schalen, schitterende glazen en kerstdecoratie. Het werd een mooi geheel voor een prachtig feest.

Op zondag 5 januari 2020 mocht Vintage Tafelen de styling voor een lunch voor tien personen verzorgen. Het gezelschap was gemêleerd, waardoor we kozen voor neutrale & stoere borden; wit met een gouden rand. Eenvoud sierde deze tafel.

Vintage Tafelen in Limburg: verhuur van vintage servies, glaswerk & bestek. Tafelstyling bruiloften en feestjes.🌹