Portfolio

Regelmatig verzorgen we de styling van een feestelijke tafel. Vintage Tafelen pakt dan natuurlijk uit met mooi servies. Bij een feestelijke gelegenheid mag de aankleding van een mooie tafel niet ontbreken. We zorgen voor gepaste versiering, prachtige bloemdecoratie en leuke accessoires, zodat de tafel er feestelijk uitziet. Hieronder kun je een aantal interessante projecten van Vintage Tafelen bekijken.

In april 2021 hebben we deze prachtige tafel ter gelegenheid van de feestdag Pasen mogen stylen. Vanuit de wens om er een vrolijk & stoer geheel van te maken, hebben wij gebruik gemaakt van het glaswerk van Blomus, bloemetjes borden en stoere decoratie. Prachtig toch?

Wedding- en eventplanner Eventels verzorgde op dinsdag 25 augustus 2020 een droombruiloft. Vintage Tafelen was erbij en zorgde, in samenwerking met een aantal unieke bedrijven, voor een schitterende bruidstafel. Het werd een dag om nooit te vergeten!

Zondag 19 juli 2020 was voor Vintage Tafelen een bijzonder mooie dag. We mochten een romantische setting op een zeer bijzondere locatie verzorgen. Het vintage servies en de prachtige glazen van Blomus stonden op deze feestelijke tafel te schitteren. Vintage Tafelen zorgde voor de gehele styling. We genoten enorm van deze opdracht.

Op zondag 15 juni 2020 verzorgde Vintage Tafelen acht tafels voor een filmopname. Het vergde van ons enigszins improvisatie en creativiteit, zodat de tafels op professioneel beeld er prachtig uit zouden zien. De tafels werden feestelijk en stijlvol gestyled. Wij genoten enorm van dit project.

Op vrijdag 15 mei 2020 verzorgde Vintage Tafelen in samenwerking met Magisch Trouwen een uniek, gestylde bruidstafel voor een bijzonder bruidspaar en hun twee gasten. Het was een onvergetelijke dag geworden voor dit bruidspaar, maar ook voor Vintage Tafelen.

Feestje? Op zaterdag 14 december 2019 verhuurde Vintage Tafelen vintage servies aan een groot bedrijf. Tevens verzorgde Vintage Tafelen de tafelstyling. We zorgden voor prachtige borden, kop en schotels, thee/koffiepotten, zilver- en goudkleurig bestek, mooie etagères, unieke taartplateaus, schalen, schitterende glazen en kerstdecoratie. Het werd een mooi geheel voor een prachtig feest.

Vintage Tafelen is vanaf oktober 2019 een samenwerkingsverband aangegaan met Cuijpers Advocatuur. De cliënten drinken hun koffie of thee uit deze prachtige vintage kopjes. Enkele bijzondere sets zijn namelijk speciaal voor Cuijpers Advocatuur geselecteerd.

Op 24 augustus 2019 stond Vintage Tafelen samen met andere, hippe bedrijven op The Local Market in Beegden. In onze stand kon je items van ons verhuurbedrijf aanschouwen, maar daarnaast boden wij, uitsluitend voor deze Local Market, een kleine collectie aan voor de liefhebber. Onze stand had veel exposure. Mensen waren erg enthousiast over ons concept en velen namen onze mooie visitekaartjes en flyers mee naar huis.

Vintage Tafelen verzorgde op zaterdag 9 februari 2019 de styling van een klein buffet met Limburgse vlaaien. Vintage Tafelen zorgde, naast de prachtige gebakbordjes, goudkleurig bestek, taartscheppen en taartschalen, ook voor de prachtige decoratie. Heel eenvoudig, maar wel erg leuk voor een klein huiskamerbuffet.

Vintage Tafelen verzorgde op zondag 3 februari 2019 de styling van een high tea in Brasserie Friends te Bunde. De tafel werd gedekt naar de wensen van brasserie Friends & de gasten. Niet alleen de gasten hebben genoten, maar wij natuurlijk ook!


Vintage Tafelen in Limburg: verhuur van vintage servies, glaswerk & bestek. Tafelstyling bruiloften en feestjes. 🌸