Accessoires

Wil je de tafel helemaal compleet maken, dan hebben wij voor jou de mooiste taartplateaus, cake- of taartborden, schalen, dekschalen, etagères en petitfour schaaltjes in de aanbieding.

Taartplateaus, schalen en etagères

We hebben de prachtigste taartplateaus, (cake)schalen en etagères in onze collectie. Voor een mooie huurprijs kunnen deze plateaus, schalen of etagères op je tafel schitteren.

Dekschalen

We hebben een aantal schitterende dekschalen in onze collectie die je bij Vintage Tafelen kunt huren. Deze dekschalen geschikt voor warme gerechten of hapjes. Echter zijn ze ook te gebruiken voor andere lekkernijen. Met deze dekschalen ziet je tafel er vrolijk, feestelijk en stijlvol uit.

Petitfour schaaltjes

Deze petitfour schaaltjes kun je gebruiken voor een petitfour, oftewel voor een heel erg klein gebakje, maar je kunt deze schaaltjes ook gebruiken als theezakjeshouders.
Wanneer je tijdens de high tea of lunch verschillende smaken thee aanbiedt, dan zijn deze kleine schaaltjes erg praktisch in gebruik. Daarnaast zijn deze schaaltjes ook nog eens ontzettend stijlvol.